Tandarts regio Kortrijk

Laserbehandeling


Intraceuticals zuurstof behandeling voor een jonge en gezonde huid

Iedereen wil graag de jeugdigheid van zijn gelaat behouden. En hoewel de cosmetische chirurgie sterk opkomt, neemt ook de vraag naar pijnloze behandelingen, zonder snijden en spuiten, toe. Daarom kan u zich ook preventief laten behandelen met O2 Intraceuticals. Al na een behandeling van 30 minuten ziet u zichtbare resultaten: de huid gelift, gelaatscontouren zijn terug strakker, rimpels zijn zichtbaar verminderd van diepte.

De verschillende kuren
Rejuvenate: ideaal voor elke leeftijd
Opulence: pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
Atoxelene: een natuurlijke, pijnloze variant van botox. Deze behandeling is zonder injecties! Het ontspant de spieren en geeft hetzelfde resultaat van botox
Clarity: voor een zeer gevoelige huid en acné-huid

Een jongere en strakkere huid

Bij het ouder worden vermindert het vermogen van de huid om zuurstof op te nemen en om natuurlijke vochtbinders aan te maken. Het gevolg daarvan? Een natuurlijke veroudering van de huid.

O2 Intraceuticals Infusion Rejuvenation voorziet de huid van zuurstof en vocht en geeft daardoor de bovenste huidlaag een fijner en jonger aanzien. Bovendien worden door een mix van werkstoffen de diepere huidlagen bereikt waardoor de huid zichtbaar steviger, meer glanzend en gelift wordt. Deze mix van werkstoffen bevatten o.a. vochtbinders, vitamines en anti-oxidanten.

In slechts één rustgevende behandeling ziet uw huid er jonger, helderder en lichter uit. Het vochtgehalte is in balans, uw gelaat voelt en ziet er gehydrateerd uit, jonger, stralend en fris. Fijne rimpeltjes vervangen, open poriën vernauwen, de huid spant zich op.- en ziet er voller uit.

De pijnloze rimpelbehandeling

Een Intraceuticals O2 behandeling met atoxelenebevat antioxidanten en natuurlijke botox die vrije radicalen bestrijden en een gezonde celgroei bevorderen. Het is een niet operatief & pijnloos alternatief voor anti-rimpelinjecties die kan gebruikt worden bij fronslijntjes, kraaienpootjes, expressielijnen en rimpels.

Na één behandeling voelt uw huid zacht, fris en glad aan. Wist u dat Madonna helemaal weg is van de zuurstofbehandeling van Intraceuticals?

De werking van TriPollar Radiofrequentie

Bekijk de video

Wat is een TriPollar behandeling?

Een Tripollar behandeling verbetert uw gelaatscontouren en geeft u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huidverbeterende resultaten en duurzame lange-termijn resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

Doordat de tripollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert ook de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan, zonder operatie of genezingstijd.

Tandarts in Kortrijk

Stuur een mailtje en
maak een afspraak!